Viorica Dăncilă: PSD Merge Mai Departe Cu Guvernarea


De
Dragoș Tănase,

Anunțul vine înaintea reunirii Comitetului Executiv Naţional (CEx) al Partidului Social Democrat (PSD), care are loc azi la Palatul Victoria, de la ora 17.00, în contextul eșecului negocierilor cu ALDE.

”Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016″

Viorica Dăncilă, pe Facebook:

Aceasta este de părere că dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

Totodată, premierul a afirmat că PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern, a mai scris Viorica Dăncilă.

Discuțiile dintre Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au eșuat astăzi, iar ALDE se pregătește să își anunțe ieșirea de la guvernare.

Citeşte şi:

Surse: Tăriceanu i-a propus Vioricăi Dăncilă să iasă împreună de la guvernare, premierul a refuzat

Surse: Miniștrii ALDE demisionează marți. Tăriceanu anunță lunea viitoare că demisionează din fruntea Senatului

Liderii PSD ar putea supune la vot varianta ieşirii de la guvernare. Şedinţă de urgenţă, la sediul central din Kiseleff (surse)

ȘOC! Darren Cahil îi taie elanul Simonei Halep înaintea debutului la US Open. Cine e noua jucătoare favorită

GSP.RO

ȘOC! Darren Cahil îi taie elanul Simonei Halep înaintea debutului la US Open. Cine e noua jucătoare favorită

Urmărește cel mai nou VIDEOSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns