VIDEO/ Doinița Oancea și-a scos iubitul în lume și a făcut o dezvăluire importantă despre relația ei: „Am primit un inel”După ce o foarte lungă perioadă și-a ținut secretă relația amoroasă, Doinița Oancea a început să se afișeze cu iubitul ei, Adrian Călin. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, iar actrița a primit deja un inel. Spune însă că nu-i cel de logodnă.

Doinița alături de iubitul ei

În momentul de față, Doinița Oancea spune că se află în cea mai fericită perioadă a vieții sale. „Nu-mi mai trebuie nimic. Nu știu cum am ajuns aici. Bine, știi că după furtună mai iese și soare. La un moment dat, îmi ziceam că îmi doresc să fiu fericită mereu. Nu ai cum să fii fericit mereu și n-ai mai știi ce este fericirea, dacă n-ai trece și prin ceva mai rău. Uneori, îmi creez singură probleme, doar ca să mă pot bucura după aceea”, ne-a mărturisit actrița.Care-i stadiul relației sale, după aproape doi ani de la prima întâlnire? A primit un inel de la iubit, însă spune că nu e „acela”: „Nu e nici unul de logodnă de pe mână, când o fi, vi-l arăt. Am primit un inel, dar  nu este de logodnă. L-am primit cadou de ziua mea”.

Doinița și Adrian sunt împreună de doi ani

„Amândoi suntem implicați în proiecte care ne consumă foarte mult timp”

Singurul lucru de care se plânge actrița în legătură cu viața ei amoroasă este că timpul nu este cel mai bun prieten al ei și nici al lui Adrian: „Ne cam nenorocește lipsa timpului. E foarte greu, că amândoi suntem implicați în proiecte care ne consumă foarte mult timp. Când ne întâlnim seara acasă, uneori suntem tot «plecați» cu mintea și atunci se cam strică lucrurile. Am auzit că ideal ar fi ca acasă să nu mai vorbim despre viața profesională. Însă teoria e una și practica, alta. Ușor de spus, greu de făcut! Când ești superimplicat în ceea ce faci, în proiectul tău, în jobul tău, n-ai cum să vii acasă și să nu-i povestești persoanei dragi”.

Doinița, care a jucat în „Fructul oprit”, face parte acum din distribuția noului serial care va fi difuzat la Antena 1 din toamnă, „Sacrificiul”.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Dumitru Angelescu

VIDEO/ Lecția de infrastructură. Cărăbuș, primul tramvai mecanizat din România, a fost construit în timp-record, cu capital privat

Post-ul VIDEO/ Doinița Oancea și-a scos iubitul în lume și a făcut o dezvăluire importantă despre relația ei: „Am primit un inel” apare prima dată în Libertatea.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns