Vacanța lenevelii absolute. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au încărcat bateriile pe plajele din Turcia și GreciaCristina Ciobănașu și Vlad Gherman au optat vara aceasta pentru o vacanță… altfel.

Îndrăgostiții, care până acum explorau locurile alese ca destinații de vacanță, au preferat să recupereze la propriu restanțele la somn, așa că au exclus din start ideea unui itinerariu turistic. Cu bateriile încărcate, actorii revin astăzi, 15 iulie, pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul”.

Vacanță fără program. Asta și-au dorit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și asta au și făcut. După ce au filmat primele episoade ale noului serial de la Antena 1, „Sacrificiul”, care va fi difuzat din toamnă, îndrăgostiții au plecat într-un concediu dedicat exclusiv lenevelii.

Vlad Gherman relaxandu-se pe plajă

Cris și Vlad au ales plajele însorite din Turcia, unde au poposit timp de două săptămâni în stațiunea Belek.

„Vacanța aceasta a fost vacanța lenevelii absolute! De ce spunem asta? Pentru că ăsta e adevărul! Dacă până acum în vacanțe aveam obiceiul de a lua la rând obiectivele turistice, ca să simțim că am vizitat cu adevărat acele locuri, luna asta pentru noi a fost dedicată odihnei. Au fost aproape doi ani de filmări continue, au fost zile în șir în care somnul nu depășea cinci ore, iar în fiecare pauză între secvențe profitam de moment pentru a mai ațipi. Lumea a văzut doar partea frumoasă a filmărilor, dar dacă atât noi, cât și oamenii din echipă eram mereu veseli și cu chef de viață, nu însemna că nu suntem copleșiți sau depășiți de ritmul alert al filmărilor! Ca urmare, am ales o vacanță în care să ne reîncărcăm bateriile. Fie că stăteam în camera de hotel, fie că stăteam pe șezlong, la plajă, încercam să dormim! La un moment dat, Vlad s-a și ars din cauză că a dormit două ore în soare”, ne-a povestit Cristina.

Îndrăgostiții au dormit pe plajă

Au încheiat vacanța în Grecia

Înainte de a reveni pe meleaguri mioritice, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dat o fugă și în Grecia, la Halkidiki, unde s-au relaxat vreo patru zile. „Singurul lucru inedit pe care l-am făcut a fost să ne dăm cu ski jetul pentru prima oară. Ne-au cam tremurat genunchii de frică, dar per total, a fost o experiență foarte tare!”, a adăugat actrița.

Vlad și Cristina au venit cu forțe proaspete la filmările serialului „Sacrificiul”

Din fericire pentru ei, s-au întors la timp ca să nu prindă furtuna care a devastat, miercurea trecută, fix Halkidiki, omorând șapte persoane, dintre care doi turiști români.

Citește și: VIDEO | Ciclonul din Grecia ajunge în România, dar nu constituie niciun pericol. Explicațiile meteorologului Dinu Mărășoiu, la „Adriana Nedelea LA FIX”

Post-ul Vacanța lenevelii absolute. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au încărcat bateriile pe plajele din Turcia și Grecia apare prima dată în Libertatea.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns