Un TIR de 40 de tone a căzut peste o Toyota, şoferul maşinii strivit, în Germania

Un TIR de 40 de tone a căzut peste o Toyota, şoferul maşinii a murit pe loc, strivit, pe o şosea din Germania. Pompierii s-au îngrozit când au realizat că pur şi simplu nu mai pot fae nimic să salveze şoferul.

Uun teribil accident de circulaţie a avut loc sâmbătă de dimineaţă pe B388, o şosea în apropiere de Vilsbiburg. Un cetăţean maghiar în vârstă de 65 de ani la volanul unui autoturism Toyota a intrat pe contrasens şi a lovit frontal capul tractor al unei cisterne plină cu zahăr, 40 de tone. 

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul ceh al TIR-ului, 43 de ani, a încercat să evite impactul, ambele vehicule au ieşit de pe drum în stânga camionului, care s-a răsturnat, iar cisterna de 40 de tone a căzut efectiv pe Toyota, pe care a strivit-o complet. Camionagiul a ajuns şi el la spital, rănit, dar fără ca viaţa să îi fie pusă în pericol.

Pompierii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru maghiarul în vârstă de 65 de ani, prins între fiarele maşinii sale, scrie rosenheim24.de.

Circulaţia a fost oprită maimmult de 12 ore pe şosea, până când autorităţile au reuşit să transfere cerealele, apoi să ridice camionul răsturnat.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns