Un șofer de 73 de ani a provocat un accident rutier cu trei maşini, la Neamț

Un șofer de 73 de ani, din Bacău, a provocat un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, pe DN 15, în Neamţ.

Bătrânul şofer a virat brusc stânga, fără să se asigure şi a lovit o maşină de pe sensul opus, care circula regulamentar. Forţa impactului a proiectat ambele maşini în al treilea autovehicul.

Articolul continua dupa recomandari

Un șofer de 73 de ani a provocat un accident rutier cu trei maşini, la Neamț

„Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 15 C, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 73 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Dobreni, din direcția Tîrgu Neamț – Piatra Neamț, la intersecția cu DJ 156 A ar fi efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Bodești, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. Din impact, ambele autoturisme au fost proiectate într-un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Piatra Neamț, care era oprit pe DJ 156 A, intenționând să pătrundă pe DN 15 C”, informează autorităţile.

O femeie de 46 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Bodești, a fost rănită  în urma accidentului, fiind preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns