Un caz șocant a ieșit la iveală! Un bătrân de 76 de ani și-a bătut cu bestialitate iubita, până când aceasta a decedat. A fost condamnat la 10 ani de închisoareUn caz șocant a avut loc în Galați, acolo unde un bărbat, în vârstă de 76 de ani, și-a bătut cu bestialitate iubita. A înjunghiat-o, iar femeia a căzut de la etajul patru. Pentru faptele sale a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Georgică Boţoroga, un bătrân de 76 de ani, din Tecuci, la 10 ani de închisoare pentru omor. Bărbatul și-a bătut iubita până ce aceasta a căzut de la fereastră și a decedat, scrie Adevărul.

Se pare că Georgică Boţoroga și victima sa trăiau în concubinaj din anul 2017, iar femeie îi făcea deseori vizite la domiciliu. Însă ultima întâlnire dintre aceștia a fost fatală pentru femeie. Bătrânul era recunoscut pentru un comportament violent, însă în data de 7 iulie 2018, această a dus totul la extrem. (CITEȘTE ȘI: UN BĂTRÂN DIN BOTOȘANI A FOST BĂTUT CU BESTIALITATE DE PROPRIUL FIU. GINERELE LUI A FOST CEL CARE A ALERTAT POLIȚIA)

Totul a pornit de la faptul că iubita lui a refuzat să bea o cafea cu el. Refuzul l-a enervat așa că a început să o lovească pe femeie de mai multe ori cu pumnii în zona feţei, iar apoi a înjunghiat-o cu un cuţit.

Condamnat la închisoare pentru omor

În încercarea de a-şi salva viaţa, victima s-a urcat pe pervazul ferestrei de la apartamentul situat la etajul al patrulea al unui bloc din Tecuci, de unde s-a prăbuşit în gol. Nu se ştie nici până în prezent dacă a fost împinsă intenţionat de agresor sau dacă acesta a lovit-o cu cuţitul până când s-a dezechilibrat şi a căzut de la fereastră. (VEZI ȘI: GAFĂ INCREDIBILĂ DIN PARTEA INSTITUTULUI MATEI BALȘ DIN CAPITALĂ. UN BĂTRÂN BOLNAV DE COVID, UITAT CINCI ZILE ÎN CĂMINUL-FOCAR DIN SECTORUL 1)

În urma decesului femeii, bătrânul a fost condamnat la 10 de închisoare și a fost obligat să îi plătească surorii victimei suma de 10.000 de lei drept daune morale şi câte 15% din venitul lunar pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai femeii pe care a ucis-o, până la data când aceştia vor deveni majori.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns