Ultimă oră. Cum a fost găsită Alecsandra, fata de 15 ani din Iași dată disparută luni

Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, județul Iași, care a dispărut de acasă luni, a fost găsită în judeţul Dâmboviţa, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Alecsandra a fost dată dispărută pe data de 29 iulie, chiar de tatăl ei. Neculai Ioviță a precizat că, în ultima perioadă, Alecsandra s-a comportat diferit și a început să iasă tot mai des în oraș. De aceea, în ultimul timp, ar fi început să o întrebe pe fată cine sunt prietenii ei, cerând să îi și întâlnească. „În primul rând sunt bulversat de celelalte două cazuri de la Caracal și mă gândeam că voi fi și eu în situația asta”, a spus bărbatul zilele trecute.

”În ultimul timp vorbea un pic mai dur. Punea la urechi mâinile și îmi zicea «Lăsați-mă în pace»”, spunea mama fetei, Mihaela Ioviță.

Alecsandra a fost găsită în seara de 31 iulie spre 1 august în Dâmbovița.

„În urma activităţilor de investigare desfăşurate de către poliţişti, în seara de 31 iulie spre 1 august, în jurul orei 1,30, minora de 15 ani care a plecat de la domiciliul din comuna Holboca şi nu a mai revenit a fost depistată pe raza comunei Gura Şuţii din judeţul Dâmboviţa, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Aceasta a fost internată într-un centru de primire minori, urmând a fi încredinţată părinţilor săi, se precizează în comunicatul IPJ Iaşi.

 Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns