Ultima apariţie televizată a Florinei Cercel, înainte de a muri: „Dumnezeu m-a binecuvântat“ VIDEO

Ultima apariţie televizată a Florinei Cercel, înainte de a muri: „Dumnezeu m-a binecuvântat“ VIDEO

În această dimineaţă, una dintre cele mai mari actriţe pe care le-a avut România, Florina Cercel, a murit după ce timp de mai mulţi ani s-a luptat cu cancerul pulmonar.

În ultimele luni, Florina Cercel revenise pe scena teatrelor din Bucureşti şi a vorbit despre acest lucru la Antena 1 şi la Antena 3, la mijlocul lunii februarie, atunci când a avut şi ultimele apariţii televizate.

Citește și…

„Eu cred că Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine dându-mi această profesie, acest har, această bucurie de a mă întâlni mereu cu publicul. Nu realizez că trece timpul şi că am spectacol aproape seară de seară şi de fiecare dată cu alt rol şi altă poziţie geografică a României. Bucuria de a mă întâlni mereu cu publicul îmi dă mie o sănătate extraordinară din toate punctele de vedere. Publicul îmi dă mie totul, dar şi eu dau totul publicului. Am emoţii din ce în ce mai mari în faţa publicului. Fără emoţie nu poţi crea. Tot timpul ai ceva de învăţat, tot timpul e ceva nou. Niciodată nu spui la fel replica“, a spus Florina Cercel, la mijlocul lunii februarie, la Antena 1.

Născută pe 28 ianuarie 1943, la Piatra Neamţ, Florina Cercel a avut peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru, fiind recunoscută de publicul larg datorită rolului din „Gaiţele“, dar şi drept Spania din „Inimă de ţigan“ şi „Regina“.

Citește și…

Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns