Uite ce meniu sofisticat au ales Gabriela Cristea şi Tavi Clonda pentru botezul fetiţei ei FOTO


Uite ce meniu sofisticat au ales Gabriela Cristea şi Tavi Clonda pentru botezul fetiţei ei FOTO

camera-retro icon
Vezi galeria 3 poze

Pe 6 septembrie, cei doi o vor boteza pe mezina lor, Thea Iris Selena. Uite cu ce bunătăţi sunt aşteptaţi invitaţii.

Septembrie va fi o lună plină pentru familia Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. Înainte de cununia religioasă, pe 6 septembrie organizează al doilea botez. Fetiţa lor cea mică, Thea Iris Selena, va fi cel mai răsfăţat copil, atât de către parinţi, cât şi de naşi, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, totul într-o locaţie cu un design aparte.

Citește și…

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa lor, Gabriela şi Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate şi s-au decis asupra unor preparate sofisticate şi savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă şi cele mai pretentioase gusturi: pulpă de raţă, cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveţi Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, roast beef cu sos Remoulade, file de porc cu sos de prune. Iar acestea sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitaţilor.

Piesa de rezistenţă a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, care i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela şi Tavi, a fost pulpa de raţă servită cu garnitură de cartofi Dauphinoise, varză caramelizată şi sos de fructe de pădure. Raţa este una dintre cele mai apreciate şi mai gustoase cărnuri de pasăre. Bucătarii Jubile o prepară astfel încât se topeşte în gură. Carnea este ţinuta într-o marinadă specială şi apoi coaptă lent, astfel încât să fie rumenă şi crocantă la exterior şi fragedă la interior.

Tortul micuţei Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce priveşte gustul, cât şi design-ul, în ton cu tema petrecerii.

Citește și…Citește și …

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns