Trupele speciale ale Poliției au răscolit proprietatea unui milionar de la…


După ce, în urmă cu câteva zile, un bărbat din Călărași a evadat din sediul Poliției Budești, trupele speciale au descins pe proprietatea unui milionar, de la periferia Capitalei, acolo unde au avut suspiciuni că s-ar ascunde fugarul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile operațiunii. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE DECLARAȚII ÎN SCANDALUL PENAL DINTRE CĂLIN GEAMBAȘU & LOGODNICĂ)

În urmă cu câteva zile, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care era cercetat într-un dosar penal ce viza infracțiuni de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, a evadat din sediul Poliției Budești, după ce oamenii legii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. (NU RATA: CRIMINALUL DIN CARACAL, ABANDONAT ÎN AREST! CE I-A MESAJ I-AU TRANSMIS COPIII: “SĂ NU NE MAI CAUȚI…”)

Legăturile dintre evadat și ”Stăpânul Chiajnei”

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, oamenii legii au descins pe proprietatea unui renumit afacerist de la marginea Bucureștiului, acolo unde aceștia ar fi avut informații că s-ar ascunde fugarul.

Zeci de polițiști și mascați au luat la puricat fiecare centimetru din proprietatea lui Fane Litrașu, cunoscut în ”lumea bună” drept ”Stăpânul Chiajnei”. Din câte se pare, oamenii legii au informații că bărbatul care a evadat în urmă cu câteva zile din sediul Poliției Budești s-ar fi ascuns pe proprietatea celebrului afacerist de la periferia Capitalei.

Anchetatorii n-au dat de urma fugarului, dar ar fi strâns probe care ar indica faptul că fiul celebrului afacerist, Costeluș Litrașu, l-ar fi ajutat pe evadat să se ascundă de polițiști. Ba mai mult, l-ar fi ajutat și financiar pe fugar. (VEZI ȘI: CUM I-A “FURAT” PAPI SOȚIA MENTORULUI SĂU)

Costeluș Litrașu, fiul celebrului Fane, este bănuit că l-ar fi ajutat pe fugar

Semnalmentele fugarului

Conform semnalmentelor prezentate de poliţişti, bărbatul are înălţimea de aproximativ 1,90 metri, greutatea de aproximativ 105 kg, constituţie robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă şi are tatuaje pe ambele braţe. La momentul evadării, era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurţi de culoare albastră şi pantofi sport de culoare roşie. (VEZI ȘI: ”FIUL SECRET” AL REGELUI MIHAI I RECUNOAȘTE: ”AM FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE!)

Legături strânse cu lumea interlopă!

Afaceristul Fane Litrașu este un apropiat al unor celebri interlopi din Capitală. Cel ce este supranumit ”Stăpânul Chiajnei” s-a mândrit în mediul virtual cu faptul că ar fi bun prieten cu Nuțu Cămătaru, dar și cu Petre Geamănu. (NU RATA: COSTUMELE DE BAIE LE-AU JUCAT FESTE… VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns