Tribunalul Buzău a decis internarea nevoluntară a atacatorului de la Săpoca în același spitalTribunalul Buzău a decis internarea nevoluntară a atacatorului care a ucis 4 oameni și a rănit alți 9 la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. Decizia a fost luată duminică seară de către magistrați. Internarea nevoluntară va fi tot la Săpoca.

Nicolae Lungu a fost adus sub escortă în sala de judecată. Verdictul Tribunalului Buzău a fost internarea nevoluntară a individului de 38 de ani, tot la Spitalul Săpoca.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul va fi supus și unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis atacul.ț

Surse din cadrul anchetei, citate de News.ro, au spus duminică seară că Nicolae Lungu a susținut că totul a pornit de la un conflict cu un coleg de salon. Atacatorul s-ar fi înfuriat după un schimb de replici cu celălalt pacient, pe care l-ar fi întâlnit pe scări.

Nicolae Lungu a ucis 4 oameni și a răniți alți 9 într-un atac comis în noaptea de sâmbătă spre duminică, în două saloane din Spitalul Săpoca. El și-a atacat victimele cu un stativ de perfuzii. A încercat apoi să fugă, sărind pe fereastră, dar a fost prins în curtea spitalului de un polițist, venit pentru un alt caz.

Sursa: News.ro

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns