Top 10 cei mai bine concepuți sneakers pentru femei. Modele de la Balenciaga până la Burberry
Dacă sunteți genul de femeie care adoră să poarte sneakers, trebuie să aveți cel puțin o pereche de adidași de calitate. Balenciaga, Gucci, Alexander McQueen sau Burberry se află în topul listei când vine vorba de încălțăminte sport de lux. Cele mai cunoscute și apreciate branduri de calitate superioară au o gamă largă de modele din care doamnele și domnișoarele își pot alege. Dacă sunteți dispusă să scoateți din buzunar o sumă mai mare de bani pentru o pereche de sneakers de lux, v-am pregătit o listă cu modelele cel mai bine concepute pentru femei.
Balenciaga, calitate la prețuri pe măsură
Celebrul brand fondat de Cristobal Balenciaga are sediul central la Paris și este recunoscut în toată lumea pentru stilul unic, îndrăzneț și scump. Christian Dior a declarat despre designerul basc că acesta este ”maestrul tuturor”. Articolele produse de această firmă sunt de calitate superioară, ceea ce se reflectă și în prețuri, atât la produsele vestimentare, cât și la încălțăminte. Dacă sunteți fani sneakers și vă doriți unii de calitate, dar cu un aspect inedit, Balenciaga este fără îndoială alegerea perfectă.
Balenciaga Triple S Low Top Sneaker – 895 de dolari

Acești adidași sunt făcuți special pentru plimbările lungi sau pentru activitățile sportive. Extrem de confortabili, cu o talpă din cauciuc, pe trei straturi, Balenciaga Triple S Low Top Sneaker sunt o adevărată binecuvântare pentru persoanele active.
Balenciaga Speed Knit Sneaker – 750 de dolari

Balenciaga Speed Knit Sneaker se numără printre adidașii preferați de la acest brand. Și motivele sunt suficiente pentru această alegere. Adidașii au o croială unică, cu partea de sus elegant mulată pe picior, ca o șosetă, spuma de memorie din talpă oferă un confort maxim și ia forma piciorului și în plus, sunt rezistenți la lovituri.
Burberry Salmond Sneaker – 390 dolari

Burberry Salmond Sneaker sunt croiți din piele și din pânză la exterior, căptușeala este din piele, iar talpa din cauciuc. Eleganți și confortabili, adidașii de la Burberry merg pe stilul clasic și sunt și mai accesibili la preț decât cei de la Balenciaga.
Gucci New Ace GG Supreme Sneaker – 580 dolari

De pe lista celor mai bine concepuți sneakers pentru femei nu putea lipsi celebrul brand de lux Gucci. Gucci New Ace GG Supreme Sneaker sunt din piele autentică de șarpe și au imprimat logo-ul Gucci pe întreaga suprafață.
Gucci New Ace Sneaker – 620 de dolari

Gucci New Ace Sneaker reprezintă alegerea perfectă pentru un look casual. Confecționați din piele, adidașii sunt foarte confortabili și se mulează perfect pe forma piciorului. La călcâi au piele de șarpe.
Common Projects Original Achilles Sneaker – 410 dolari

Alexander McQueen Sneaker – 490 dolari

Casa de lux britanică Alexander McQueen vine cu o ofertă de nerefuzat și la capitolul adidași. Alexander McQueen Sneakers sunt confortabili, dar în același timp conferă și un look elegant și sofisticat.
Veja V-10 Leather Sneakers – 150 dolari

Saint Laurent Andy Genuine Calf Hair Trim Sneaker – 545 dolari

Designul elegant, dar în același timp clasic fac din Saint Laurent Andy Genuine Calf Hair Trim Sneakers varianta ideală în orice situație. Adidașii sunt confecționați din piele și păr de vițel.
Golden Goose Superstar Low Top Sneaker  – 495 dolari

 

The post Top 10 cei mai bine concepuți sneakers pentru femei. Modele de la Balenciaga până la Burberry appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns