Timothee Chalamet și Eliza Gonzalez, surprinși sărutându-se în Mexic
Internauții trebuie să spună adio gândurilor cum că Timothee este singur și disponibil, căci acesta tocmai a fost surprins alături de noua femeie din viața lui. Actorul a fost văzut împreună cu Eliza Gonzalez în ipostaze tandre, cei doi sărutându-se.
Timothee Chalamet are o nouă iubită?
Potrivit TMZ, ei au plecat într-o călătorie în Cabo San Lucas împreună cu o gașcă de prieteni pentru a se bucura de vremea frumoasă și a sta toată ziua la piscină. După ce Timmy a fost văzut sărutându-și noua iubită, el și-a luat chitara și a început să le cânte prietenilor o melodie. Hmm, comportament de iubit plecat în vacanță?
Recent, actorul a încheiat o relație cu Lily-Rose Depp, așa terminându-se un capitol pentru unul dintre cele mai apreciate, dar discrete, cupluri de la Hollywood. Cei doi au fost împreună pentru un an, iar Timothee apărea în ediția de mai a revistei British Vogue, unde se afla că el este din nou singur.
Prima oară Timothee și Lily au fost surprinși în decembrie 2018 în New York, iar apoi au fost văzuți bucurându-se atât de întâlniri cât mai discrete, cât și de vacanțe minunate la Paris. Aceștia au preferat să își țină relația ascunsă, iar actorul a ales să vină alături de mama sa, Nicole Flender, la Globurile de Aur.
Înainte de Lily, Chalamet a fost împreună cu fiica Madonnei, Lourdes Leon. Cât despre Gonzales, înainte ea a format un cuplu cu Josh Duhamel, acesta anunțând despărțirea către paparazzi. „Dacă vă uitați după Eliza, noi am terminat-o.”, spunea el.
Cât despre noua presupusa lui iubită, rămâne de văzut dacă Timothee va alege să oficializeze totul sau să păstreze și această relație departe de camere. Un lucru este clar, anume că actorul a făcut o întreagă generație să sufere cu noile poze apărute cu el și cu Gonzales.

The post Timothee Chalamet și Eliza Gonzalez, surprinși sărutându-se în Mexic appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns