Teodorovici continua sa anunte alte masuri si vrea sa angajeze la stat absolventi de facultati, fara examen



Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, continua sa anunte masuri in zona de guvernare pe care o conduce, anuntand sambata ca vrea angajarea la stat a absolventilor de facultati cu profil economic, fara a da examen.

Potrivit social-democratului, astfel se vrea stimularea angajarilor in sistem.

„Nu e suficienta o lege pentru a schimba un sistem. Este nevoie de oameni tineri. (…) Mecanismul sa fie ca orice facultate de profil economic acreditata, toti cei care sunt absolventi cu o medie decenta sa poata intra in sistemul de finante”, a spus Teodorovici, sambata, la Antena 3.

Acesta sustine ca, desi fara examen, este nevoie de o medie scolara minima de 8.

„Sa intre in sistem fara acel examen. Stau sase luni, dupa care se face o analiza si daca a corespuns cerintelor, sa ramana in sistem”, a mai declarat ministrul, care a adaugat ca trebuie astfel inlocuite cele 2.500 de persoane care ar urma sa se pensioneze.

„Este o deschidere, nu e nicio diferenta, orice tanar care a absolvit o scoala de profil economic, chiar daca a plecat din Romania, se poate intoarce, se poate incadra este aceeasi deschidere”, a adaugat Teodorovici.

Iata si alte promisiuni facute de Teodorovici in ultima perioada

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.





Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns