”Sunt totul. Suntem toți acasă”

Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Astăzi, soția lui și micuța Roua au fost externate, iar prezentatorul TV a publicat o fotografie emoționantă la ieșirea din maternitate.

Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară și nu s-a putut dezlipi de micuța Roua. Prezentatorul TV a dormit în maternitate din dorința de a fi aproape de soția și cea de-a treia fetiță a sa. Astăzi, însă, cele două au fost externate, iar prezentatorul TV a publicat o fotografie emoționantă la ieșirea din maternitate. (CITEȘTE ȘI: MIHAI MORAR, GEST IMPRESIONANT PENTRU SOȚIA LUI. CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT GABRIELEI LA CÂTEVA ORE DUPĂ CE A NĂSCUT)

Alături de soția și cele trei fetițe ale sale, Mihai Morar radiază de fericire.

“Prima, a doua și cu-a treia, Roua. 👭💧 De azi, încep să le număr. Sunt toate. Sunt totul. Suntem toți “acasă”.”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar, alături de familia sa

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, mai au două fetițe

Mihai Morar  este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din România. Partenera lui de viață, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara și Cezara pe 23 octombrie 2008. Fiicele prezentatorului TV s-au născut prematur – la naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame.

În 2016, de ziua lor, el a făcut public un mesaj extrem de emoționant pe Facebook. (VEZI ȘI: MIHAI MORAR, DESPRE MEZINA FAMILIEI. ȘTIE DEJA CE MESERIE O SĂ AIBĂ FETIȚA)

“Opt ani de când minunile există. «Morar 1» și «Morar 2». Două brățări prinse, înainte de soroc, de niște încheieturi incerte. 1250 grame și 1850 de grame. Două cocoloașe nedefinite, ceva între spirit și materie.Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei și de a o împrăștia, apoi, viral, în lumea asta tristă. Fiecare prunc născut prematur e o lecție despre triumful vieții.

Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ. Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer și a o transforma în Viață. Încleștarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului. Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecția omuleților născuți prematur rușinează inconștiența și ușurința cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: fața Pământului, dreptul la Viață, natura umană. Copiii născuți «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naște o «minune», ni se dă o șansă pentru o nouă lume. La mulți ani, Mara și Cezara! Voi sunteți două. Vă mulțumesc, Tatăl vostru”.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns