”Sunt dezamăgit că se spun miniciuni despre familia mea”Dupa ce a fost acuzat că și-ar face campanie electorală pe seama decesului nepoatei sale , Alexandru Cumpănașu a fost discreditat și prin prisma familiei sale.

Alexandru Cumpănașu a intrat într-o polemică cu celebrul protestatar Marian Ceaușescu. Iar unchiul Alexandrei Măceșanu a ținut să răspundă suspiciunilor legate de el, dar și de familia sa: ”Tatăl meu m-a educat bine! Nu a avut nicio funcție politică. A fost inginer zootehnist. Sunt dezamăgit că se spun miniciuni despre familia mea”.

Gheorghe Dincă va fi audiat joi dimineață

Alexandru Cumpănașu a anunțat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, va fi audiat joi dimineață de către anchetatori. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU DESPRE ALEGERILE PREZIDENȚIALE: “DACĂ NU AR FI FOST NEPOATA MEA, NU AȘ FI…”)

“Am hotărât împreună cu familia Alexandrei să ne luam un avocat, l-am contractat și familia Maceșanu va avea avocat. Ultima infomație este că mâine (joi -n.r.), domnul Dincă, ca să-i respectăm drepturile, va fi audiat la ora 09.00 în prezența avocatului nostru”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”.

Gheorghe Dincă a fost scos din nou din Arestul Central, miercuri dimineață, și a fost dus la IGPR, pentru a continua procedura de analiză a comportamentului său, au declarat, pentru mediafax.ro, surse judiciare. DIICOT a anunțat oficial, încă de luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR și pentru o examinare psihiatrică. (VEZI ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU TUNĂ ȘI FULGERĂ DUPĂ CE PĂRINȚII ALEXANDREI AU FOST CITAȚI DE DIICOT: ”E ABSOLUT STRIGĂTOR LA CER”)

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanța din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Gheorghe Dincă a susținut, de la începutul anchetei din casa sa din Caracal, faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns