Soțul Andreei Antonescu a rupt tăcerea după ce s-a aflat despre divorț. „E mai mult de atât”

Odată cu reunirea trupei Andre, Traian Spak , sotul Andreei Antonescu, a făcut primele declarații, după ce s-a aflat că el și artista divorțează. Afaceristul nu a discutat despre viața personală, însă a ținut să precizeze că îi place foarte mult melodia lansată de fete.

„Mie nu îmi plăcea André, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) și nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul și cu totul altfel. E și André, dar e mai mult de atât”, a declarat Traian Spak, relatează wowbiz.ro.

Recent, Andreea a  vorbit despre divorț. „Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spune Andreea Antonescu.

Citește și

VIDEO | Ciclonul din Grecia ajunge în România, dar nu constituie niciun pericol. Explicațiile meteorologului Dinu Mărășoiu, la „Adriana Nedelea LA FIX”

Post-ul Soțul Andreei Antonescu a rupt tăcerea după ce s-a aflat despre divorț. „E mai mult de atât” apare prima dată în Libertatea.ro.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns