Soția lui Andrei Ștefănescu, răspunde criticilor după ce artistul de la Te cunosc de undeva s-a infectat cu noul coronavirus: „Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul”


Antonia, soția artistului Andrei Ștefănescu de la Te cunosc de undeva, infectat cu noul coronavirus, reacționează după criticile lansate în spațiul public, conform cărora parenerul ei ar fi mințit în legătură cu diagnosticul primit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, dar și Andrei Ștefănescu de la Te cunosc de undeva s-au infectat cu noul coronavirus. Liviu Vârciu, Jojo, Ami, Tavi Clonda, Monica Anghel, Andreea Bălan au anunțat deja că rezultatele testelor au fost negative și nu au contractat virusul.

Andrei Ștefănescu este asimptomatic și se află internat la spitalul „Matei Balș” din Capitală. Soția lui, Antonia, a ținut să facă mai multe precizări după ce soțul ei a fost dur atacat în mediul online, printre altele și pentru că și-a pupat copilul înainte de a merge la spital.

Citește și: Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus și a fost externată:„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată”

Soția lui Andrei Ștefănescu: „De o sută de ori pe zi îl pupase”

Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și
înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață
îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl
pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Citește și: Simona Gherghe a vorbit pentru prima dată despre fertilizarea in vitro. Cum a rămas însărcinată la 41 de ani:”Am avut un pic de noroc”

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a precizat Antonia pe Instagram.

Soția lui Andrei Ștefănescu, răspunde criticilor după ce artistul de la Te cunosc de undeva s-a infectat cu noul coronavirus: "Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul"Soția lui Andrei Ștefănescu, răspunde criticilor după ce artistul de la Te cunosc de undeva s-a infectat cu noul coronavirus: "Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul"

Sursa foto: Instagram, PR

Citește și: Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital:„Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele”

 Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns