Simona Gherghe a demisionat de la „Acces Direct”. Primele declarații ale prezentatoarei TV


E oficial! Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, dar curând ea va reveni pe post probabil cu un nou format. 

Prezentatoarea TV a anunțat acum că a demisionat de la „Acces Direct”. Contrat zvonurilor apărute, ea nu a renunțat și la postul TV, deci nu va apărea la Kanal D.

„De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine.

Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp. Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada  🙂 Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!
#television #antena1 #tvhost #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns