Să spună dacă vor anarhie

Radu Tudor a venit cu o reacție dură pentru cei de la USR şi PNL, după ce aceştia au criticat decizia CCR de joi, prin care una dintre întrebările de la referendum este declarată neconstituţională. 

„Dacă în mod intenţionat spune „nu respect legea, nu respect instituţia statului”, ba mai mult îi instigă şi pe alţii să nu respecte instituţia statului, suportă consecinţele.

Ei bine, în cazul politicienilor de la USR şi PNL, nu pare a fi aşa, ci exact invers. Ei pot continua retorica ideii de amnistie şi graţiere într-un limbaj politic şi într-un cadru politic democratic, dar instigând împotriva unei instituţii fundamentale a statului român întrăm într-o zonă de derapaj politic foarte periculoasă şi nu ştiu dacă partidul istoric naţional liberal îşi doreşte să devină vârful de lance al derapajelor politice din România. Ori respectaţi toate instituţiile şi legea fundamentală, ori dacă nu, să spună că vor anarhie, că nu mai vor respectarea deciziilor instituţiilor statului. Este o chestiune valabilă pentru orice cetăţean cu buletin în mână!”, a declarat Radu Tudor. 
 Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns