Roxana Ionescu a pierdut sarcina

Fosta ”Mama Natură”, chiar dacă a avut de trecut peste un moment dureros, pierderea sarcinii destul de avansate, are puterea să zâmbească și să privească cu încredere spre viitor.

Roxana Ionescu a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături deiubitul ei și deși, vestea a venit ca un trăsnet, ei par că se iubesc mai mult ca niciodată.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO

În imagine, Roxana Ionescu îi sărută cu foc iubitul, pe Tinu Vidaicu, semn că relația lor este mai frumoasă ca niciodată. Prietenii virtuali le-au transmis celor doi, mesaje de încurajare. „Toate la timpul lor”, „Să fiți fericiți”, au fost două dintre comentarii, conform libertatea.ro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu zilele trecute pe contul său de socializare.
 Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns