Românii au Talent, de la Pro Tv, audiență colosală! Cifre de peste 8 ori mai mari față de concurență

Emisiunea Românii au Talent, de la Pro Tv, a înregistrat o audiență colosală la prima ediție din noul sezon! Show-ul de talente a făcut cifre de peste 8 ori mai mari față de concurență, fiind lider detașat pe piață. Minutul de aur la nivel național a fost de 4,3 milioane de telespectatori.

Potrivit datelor furnizate de paginademedia.ro, „Show-ul cu Andi, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre în rol de jurați a fost de aproape opt ori peste Kanal D și Antena 1, pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 și 49 de ani.” La nivel național, emisiunea a avut peste 3,5 milioane de telespectatori, adică de trei ori mai mult decât Kanal D, care s-a situat pe locul 2. Pro TV a fost de opt ori peste Antena 1, post de televiziune care a difuzat un film din seria Divergent: Allegiant.

Români au Talent a avut o audiență colosală

Show-ul Românii au Talent a avut o udiență colosală la primul episod din noul sezon, minutul de aur la nivel național fiind de 4,3 milioane de telespectatori, 24,5% rating și o cotă de piață de 50,4%. Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experiențele din noul sezon de Românii au Talent.

Minutul de aur la nivel național a fost de 4,3 milioane de telespectatori.
Minutul de aur la nivel național a fost de 4,3 milioane de telespectatori.

„Orașele au fost dominate tot de Românii au Talent, cu aproape 1,9 milioane de privitori, de patru ori peste Kanal D și de nouă ori peste Antena 1. Show-ul de talente de pe Pro TV, cu Andra, Andi, Mihai Petre și Florin Călinescu juranți, a obținut pe publicul comercial o medie de 810.000 de persoane (48% cotă de piață)”, mai scrie paginademedia.

Articolul Românii au Talent, de la Pro Tv, audiență colosală! Cifre de peste 8 ori mai mari față de concurență apare prima dată în Stiri Mondene.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns