Rolul inedit pe care George Piștereanu, „băiatul-rău” din „Eu când vreau să fluier, fluier”, visează să-l joace

Cunoscut pentru rolurile de „băiat rău”, atât din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, cât și din serialul „Vlad”, George Piștereanu se arată dispus să încerce și alt gen de personaj, mărturisind că visul lui este acela de a intepreta chiar și un travestit.

„Nu cred că ar fi ceva ce nu aș putea să fac. Aș juca și un travesti. Absolut. De mult vreau să joc. Pe bune zic. Eu care sunt hetero până la unghia mică de la picior mi se pare spectaculos să joci un rol de travesti sau un gay. Mi se pare o transformare incredibil de mare. Oricine și-ar dori asta”, a povestit pentru Libertatea George Piștereanu.

De-a lungul timpului actorul s-a documentat pentru toate rolurile lui direct de la sursă. A stat pe lângă bodyguarzi, polițiști sau chiar deținuți atunci când rolul i-a cerut să intre în pielea personajelor. Dacă i se va ivi ocazia să joace un personaj gay sau un travestit, Piștereanu vrea să urmeze același model pentru ca prestația lui să fie impecabilă. „Un gay să-l faci natural, cum trebuie, crede-mă că e foarte greu. Nu e vorba că te îmbraci într-un anumit fel, e vorba că trebuie să ajungi să-ți schimbi comportamentul. Și pentru rolurile de travestit cred că poți să găsești de unde să te documentezi. Nu știu de ce mulți se ascund, dar asta e altă discuție. E greu și ofertant acest rol, mai ales că mi se pare enorm de greu să mergi pe tocuri. Mă uit și la femei, la mirese spre exemplu care trebuie să stea o zi întreagă pe tocuri. După nuntă au niște gambe…”.

Se îngrașă și slăbește atunci când scenariul i-o cere

Atât de mult îi place meseria pe care și-a ales-o încât este dispus să facă aproape orice pentru a-și intepreta cât mai bine rolul și pentru a intra în pielea personajului. În ultimii ani, George a slăbit chiar și 10 kilograme sau s-a îngrășat tot pe atât pentru un rol.

„Nu m-am informat medical dacă mi-ar dăuna, mi-am dat seama că pot să o fac extrem de simplu și în același timp îmi oferă un confort al personajului, adică un fel de „carcasă” în interiorul căreia pot să creez. Faptul că pot să o fac este foarte ok pentru mine. Poate și că pentru că sunt tânăr îmi reușește mai ușor treaba asta. Sunt foarte mulți actori care se îngrașă și slăbesc pentru diferite roluri, nu sunt unicat”, ne-a mai povestit Piștereanu.

VIDEO/FOTO: Cosmin Nistor/ Dumitru AngelescuSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns