Război Total La Dinamo. Prunea: ”Rednic Vindea și Câinii De La Săftica!” | Fotbal, Sport | Libertatea

De
Daniel Conțescu,

”Băi, nene, nu mai stați după mine, căutați alt antrenor!”, a afirmat Florin Prunea că i-ar fi spus tehnicianul.

Apoi, tot la Digi Sport, Prunea și-a vărsat năduful pe Rednic, cu care se află în dispută directă.

”Este cel mai mare instigator! Cei care au fost acasă la Bălănescu de i-au speriat copilul veneau de acasă de la Rednic! Autoritățile trebuie să intervină. Cineva trebuie să plătească. La Dinamo este o bombă cu ceas, iar un om era să moară!

Ăștia (n.r. – Rednic și Luana), aici s-au ocupat numai de transferuri, de comisioane. Rednic și fi-sa făceau tot ce voiau! Rednic vindea și câinii de la Săftica!”, a atacat oficialul dinamovist, care l-a poreclit ”dolărică” pe Rednic.

”Au căpușat clubul!”

”El și cu fi-sa au căpușat clubul! Nu trebuia să se accepte la club ca antrenorul să împrumute clubul. Mai învăța și pe alții, pe Edi Iordănescu, să împrumute clubul cu bani!

A fost jaf armat aici! Și exista lista cu jucătorii care trebuiau să plece și să fie aduși alții. Am văzut-o! Știți ce însemna comisioane la 12-13 transferuri? Fabbrini a fost jucătorul lui Dinamo, dar a plecat pentru că n-a semnat cu fi-sa.

M-a sunat Luana să-mi spună că are ofertă pentru Montini, 300.000 de euro pentru club și 500.000 de euro salariu pentru jucător. Vă dați seama, că 200-300.000 de euro erau banii lor!!!”, a afirmat, tăios, managerul general al ”câinilor”.

Nici suporterii din Peluza Cătălin Hâldan, socotiți apropiați de ”Puriu”, nu-l slăbesc pe Prunea. Dar, fostul portar nu le-a rămas dator, numindu-i ”derbedei” și ”drogați”.

”L-au umilit pe Dinu, simbolul clubului, că doarme cu câinele în pat! Și eu dorm cu cățeii mei în pat. Am 9 câini”, a încheiat Prunea, care a anunțat că urmează să îl bage în ședință pe medicul Liviu Bătineanu, după ce Rednic a afirmat că l-a sunat la 1 noaptea, ca să-l întrebe despre starea lui Neagoe.

Prunea a anunțat că Hagi și Popescu l-au sunat, pentru a se interesa de starea lui Neagoe.

Însă îl socotește vinovat pe Rednic, care n-a intervenit să potolească spiritele, părând să întrețină starea de scandal de la Dinamo, fiind în conflict deschis cu patronul Ionuț Negoiță.

”Ce vină am eu, ce vină au suporterii?”, a fost reacția ”Strâmbului”.

Citeşte şi:

Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns