Război pe moștenire între Brigitte Pastramă și fiul ei! Robert susține că a fost lăsat fără un sfanț de mama lui


După scandalul de zilele trecute, care s-a terminat la Poliție, ies la iveală tot mai multe detalii neștiute despre relația dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert. Tânărul îi aduce acuzații grave mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După ce Brigitte Pastramă și-a acuzat fiul că se droghează și că își distruge viața din cauza anturajului, iată că Robert a făcut niște dezvăluiri, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, care dau o altă turnură întregii situații.

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Robert își acuză mama că l-a manipulat

Se pare că scandalul iscatîntre Brigiite Pastramă și fiul ei are rădăcinimult mai adânci, totul pornind din cauza averii pe care Robert ar fi trebuit să o primească de la tatăl său, Octavian Sfăt. Tânărul susține că, după moartea tatălui său, Brigitte a vândut o proprietate moștenită de la Octavian Sfăt, iar el nu a primit niciun ban, fiind manipulat de mama lui să semneze contractul de vânzare.

„Această femeie și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind. Iar eu am fost de acrod am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față ă aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi.” a declarat Robert la XNS.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

A primit, în schimb, bătaie!

Mai apoi, Robert a făcut niște declarații absolut cutremurătoare, susținând că nu o dată a fost agresat fizic de către mama lui.

“În schimb am fost dat afara cu palme și cu pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă, că eu eram închis în fața casei. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a mai spus Robert la XNS.

Război pe moștenire între Brigitte Pastramă și fiul ei! Robert susține că a fost lăsat fără un sfanț de mama luiRăzboi pe moștenire între Brigitte Pastramă și fiul ei! Robert susține că a fost lăsat fără un sfanț de mama lui

„Fiul meu se droghează de la 14 ani”

Varianta lui Brigitte Sfăt este însă puțin diferită… Pe de altă parte, vedeta ne-a povestit situația prin care trece de mai bine de 4-5 ani, din cauza băiatului ei. Brigitte Pastramă a dezvăluit pentru prima dată că Robert Sfăt are probleme cu drogurile și că în urmă cu ceva timp a fost internat la dezintoxicare.

Mai mult, abia acum Brigitte Pastramă a avut curajul să recunoască
adevăratul motiv al divorțului de Ilie Năstase. Vedeta a spus că în
timpul căsniciei cu fostul tenismen erau mai mereu chemați la Poliție
din cauza fiului ei, iar din acest motiv cei doi au ajuns la divorț.

Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum’, ne-a mai spus Brigitte.

 Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns