Răsturnare de situație. A fost găsită Cosmina, fata dispărută la Brăila

Fata dispărută a fost găsită
Fata dispărută a fost găsită

Tânăra Cosmina Ionela Vlad din Brăila a fost dată dispărută de familie şi prieteni şi căutată la nivel naţional şi internaţional timp de aproape 3 săptămâni, fără vreun rezultat. Acum a fost găsită, iar explicația este surprinzătoare.

Poliţiştii din Brăila informează că au găsit-o pe Cosmina Ionela Vlad, fata dispărută din Brăila, dată în urmărire naţională şi internaţională, după 20 de zile de la dispariţie.

Cosmina Ionela Vlad a fost depistată pe raza localităţii Bărăganul şi a precizat că nu doreşte să se întoarcă acasă. Ea a spus că în tot acest timp, în care a fost căutată cu disperare de toată lumea, s-a aflat „la munte şi la mare”.

Poliţia din Brăila a închis cazul tinerei din Ianca, dată dispărută imediat după ce a susţinut examentul de Bacalaureat. Nimeni nu ştia nimic despre ea, iar după 20 de zile, poliţiştii au identificat-o într-o maşină, în trafic, în zona localităţii Bărăganul.

Cosmina a declarat că a fost „la munte” şi „la mare” în tot acest timp, nu vrea să revină la domiciliu şi că a plecat voluntar de acasă, ca urmare a unor divergenţe cu părinţii săi.


Fanatik.ro


SOCANT! "Gheorghe Dincă, TE RESPECT pentru ce ai făcut!" Cine este tanarul ce-l APARA pe criminalul Gheorghe Dincă. VIDEO cu conținut explicit


Fanatik.ro


Primele IMAGINI. Momentul în care Alexandra urcă în mașina lui Gheorghe Dinca


Stirile PRO TV


Cazul care a șocat SUA. Copiii unui asistent social au murit, după ce i-a uitat în mașinăSursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns