Protest la poliția din Caracal, după crimele lui Gheorghe Dincă: ”Vrem o explicație”

Un protest masiv a fost organizat miercuri seară în fața poliției din Caracal. Sute de oameni au venit să strige nemulțumirea față de modul cum au acționat autoritățile, în operațiunea de salvare a Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

Potrivit estimărilor, între 250 și 300 de oameni erau adunați la ora 18.00, în fața Poliției din Caracal. Iar numărul protestatarilor era în creștere, au transmis reporterii Observator prezenți acolo.

Articolul continua dupa recomandari

Protestatarii și-au arătat nemulțumirea atât față de cum s-a desfășurat operațiunea de salvare a Alexandrei Măceșanu, dar și de modul cum decurge ancheta după ce criminalul a fost depistat. Protestatarii au scandat atât numele Alexandrei, cât și al Luizei Melencu, cealaltă victimă a lui Gheorghe Dincă.

„Stop minciunilor și corupției, adevărul trebuie să învingă”, e unul dintre sloganurile protestatarilor.

„Alexandra, victima voastră și eroina noastră”, e un alt slogan.

În fața poliției, oamenii au scandat: „Ieșiți afară!” și „Vrem o explicație”. „Alexandra a sunat, nimeni nu a acționat”, au mai scandat oamenii.

În mulțime au putut fi văzuți prietenii și colegii Alexandrei Măceșanu, care au protestat și luni, tot în fața poliției din Caracal.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns