Ozana Barabancea și-a aniversat ziua de naștere. „Am împlinit 50 de ani pe hârtie și 20 în suflet”Ozana Barabancea și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 50 de ani.

Artista le-a transmis un mesaj celor care s-au gândit la ea și i-au făcut urări cu ocazia aniversării.

„Mulțumesc tuturor pentru urările frumoase! Da. Am împlinit 50 de ani pe hârtie și 20 în suflet! Am decis să stau eu cu mine și cu gândurile mele și cu Dumnezeu! Celor care m au “certat“ că nu le răspund, le spun că îi asigur de sentimentele mele neschimbate fată de domniile lor!

Sunt sigură că fiecare are dreptul la câteva clipe solitare! Nu că m-aș justifica, doar că îmi vine sângele în partea superioară când citesc mesaje în care sunt dojenită !

O pauză de Facebook din când în când este că o detoxifiere mentală binevenită! Vă sugerez să încercați! Toate cele bune!”, este mesajul transmis de vedetă.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Post-ul Ozana Barabancea și-a aniversat ziua de naștere. „Am împlinit 50 de ani pe hârtie și 20 în suflet” apare prima dată în Libertatea.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns