Naomi Campbell a împlinit 50 de ani! Fotografii de colecție, care te vor lăsa fără cuvinte
Pe 22 mai, legendara Naomi Campbell a împlinit 50 de ani. Actriță și model, Naomi Campbell este un adevărat fashion icon, cunoscută în întreaga lume drept prima femeie de culoare care a apărut pe o revistă Vogue.
Naomi Campbell s-a născut în Streatham, Londra, este de origine jamaicană, cu rădăcini chineze și este una dintre cele mai bine plătite modele din lume. În cei 50 de ani de carieră, topmodelul a reușit să strângă o avere de 60 de milioane de dolari.
Naomi Campbell a împlinit 50 de ani
Topmodelul și-a început cariera în anii 80, după ce a fost descoperită în timp ce făcea cumpărături în Londra. Imediat, cariera lui Naomi Campbell a luat avânt și a început să prezinte la Milano, Paris și să apară pe coperțile celor mai importante reviste de modă.
Prima apariție publică a lui Campbell a fost la vârsta de 7 ani, în februarie 1978. Ea a fost selectată sa participe în videoclipul “Is This Love” al lui Bob Marley. În 1982 a apărut într-un alt videoclip, de aceasta dată în ” I’ll Tumble 4 Ya ” al lui Culture Club.
Naomi Campbell este una dintre cele mai discutate apariții din industria modei, și cea mai controversată. Topmodelul a fost una dintre primele modele de culoare acceptate în modă, devenind muză pentru foarte mulți designeri, de la Azzedine Alaïa la Gianni Versace, Karl Lagerfeld etc.
Pentru a sărbători cei 50 de ani ai topmodelului, noi am făcut o selecție cu mai multe fotografii de colecție ale acesteia, pe care le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

The post Naomi Campbell a împlinit 50 de ani! Fotografii de colecție, care te vor lăsa fără cuvinte appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns