Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar arată ca la 20. Cum se pregăteşte pentru nunta Andreei Bălan, căreia îi va fi naşă

Pe 6 august, Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar are aceeaşi siluetă ca la 20. Actriţa spune că se cântăreşte în fiecare zi şi nu-şi permite să depăşească o anumită greutate, iar pentru nunta Andreei Bălan, unde va fi naşă se pregăteşte intens.

Monica Davidescu a împlinit 47 de ani, dar are aceeaşi greutate de mulţi ani. S-a sărbătorit alături de soţul ei, Aurelian Temişan, şi de prietenii apropiaţi, într-o „atmosferă degajată, relaxantă şi cantantă”, după cum şi-au anunţat fanii de pe Facebook.

„Familia şi prietenii adevăraţi mă susţin şi la bine, şi la greu”, a postat Monica pe reţeaua de socializare.

Actriţa, care luna viitoare va fi naşa Andreei Bălan, mărturiseşte că nu-şi dă voie să depăşească o anumită greutate pe care şi-a impus-o, „mai ales că, după o anumită vârstă, încep să se depună kilogramele și e mai bine să fii atent”.

„Fac sport, mă întrețin, merg la yoga săptămânal și mă urc pe cântar zilnic. Eu mă mențin de mulți ani. Înainte de a da naștere copilului, m-am menținut la 54 și 56 de kilograme, după nașterea fetiței, m-am menținut la 56-58”, declara Monica, la petrecerea VIVA!.

Artista Andreea Bălan (35 de ani) și George Burcea (31 de ani) vor face nuntă pe 15 septembrie, iar în aceeași zi o vor creștina și fiica pe mică, Clara (5 luni).  Cântăreaţa a anunțat, în revista VIVA!, că Monica Davidescu (46 de ani) și Aurelian Temișan (47 de ani) vor fi naşii lor.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns