Momente de cumpănă la meciul Dinamo – Universitatea Craiova: Antrenorul Eugen Neagoe a LEŞINAT pe banca de rezerve

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universităţii Craiova.


Imaginea articolului Momente de cumpănă la meciul Dinamo - Universitatea Craiova: Antrenorul Eugen Neagoe a LEŞINAT pe banca de rezerve/ FOTO

Momente de cumpănă la meciul Dinamo – Universitatea Craiova: Antrenorul Eugen Neagoe a LEŞINAT pe banca de rezerve

Tehnicianul a leşinat pe banca de rezerve şi o maşină de ambulanţă s-a deplasat în faţa băncii echipei. Antrenorul a fost urcat pe targă şi au plecat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Jucătorii şi suporterii şi-au pus mâinile în cap. Cu câteva secunde înainte ca ambulanţa să intervină, Neagoe părea foarte palid, iar cei din staff îşi făceau griji pentru starea sa.

Există şanse ca stresul acumulat în toată această perioadă să-şi spună cuvântul. Fanii Craiovei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe, în timp ce galeria lui Dinamo l-au înjurat în continuare pe Ionuţ Negoiţă.

„Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz”, a spus reporterul Digi Sport, prezent pe Arena Naţională.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns