Mirela Vaida și-a obișnuit deja bebelușul cu platoul de filmare. Înainte și după emisiune, ia pauză de alăptare!Mirela Vaida a preluat de la Simona Gherghe frâiele emisiunii “Acces
direct”, așa că de luni până vineri e în platoul emisiunii. Nu vrea însă nici
să-și neglijeze bebelușul de 5 luni, al treilea junior al familiei, așa că a
gândit o schemă pentru a face toată lumea fericită.

Am aflat cum jonglează Mirela cu bebelușul și cu show-ul miercuri seară, când a reușit, în ciuda faptului că este o femeie foarte ocupată, să ajungă și la un eveniment monden organizat de televiziunea la care lucrează.

„L-am alăptat după emisiune pe Tudor. L-a adus soțul meu și a zis: «Hai, du-te la eveniment, să ieși și tu un pic, să te vezi cu colegii tăi». Oricum, noi suntem abia în prima săptămână de «Acces direct» și tatonăm programul, pentru că eu nu pot să îl las pe Tudor flămând cinci ore. Tocmai de asta, soțul mi-l aduce înainte de emisiune și după. Cumva, există înțelegere și nimeni nu e flămând. Mă simt împăcată”, ne-a mărturisit Mirela.

Pe lângă formatul TV pe care îl moderează la Antena 1, vedeta își pregătește și revenirea pe plan muzical: „Nu aduce anul ce aduce ceasul! Pregătesc proiectul muzical Mirela Vaida și Zaza Band, adică revin în forță. S-a întâmplat să vină «Accesul» mai repede decât lansarea bandului și le fac pe amândouă, pentru că eu nu spun nu, îmi place directul, îmi place munca, în general unde-i mai greu, acolo mă înham”.

Și-a recuperat bona după trei săptămâni

Vedeta Antenei 1 pare foarte degajată și stăpână pe situație, deși are multe de făcut. Ne-a mărturisit însă că a dat de greu când trei săptămâni a rămas fără ajutor cu cei mici.

„Am rămas fără bonă, dar între timp am recuperat-o. Pur și simplu ni s-a făcut dor una de alta, așa e când trăiești cu un om în casă mai multă vreme, deja e o relație”, ne-a spus ea.

Foto: Sorin Cioponea/ Video: Bogdan Sorocan

Post-ul Mirela Vaida și-a obișnuit deja bebelușul cu platoul de filmare. Înainte și după emisiune, ia pauză de alăptare! apare prima dată în Libertatea.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns