Maria Grapini îl ceartă pe Emmanuel Macron: ”Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul?”

Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini are o reacție de surprindere față de intenția președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a nu susține candidatul francez pentru șefia Parchetului European

În virtutea bunei colaborări și a bunei înțelegeri între cei doi șefi de stat, președintele Emmanuel Macron i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert și că o va susține pe Laura Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European, după cum se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Vestea a enervat-o pe Maria Grapini, europarlamentar PSD, care s-a întrebat cum se poate ca un francez să nu fie susținut de francezi, uitând că situația este asemănătoare și în România, nici Guvernul nu o susține pe Kovesi.

„Aud că Macron îi cere candidatului francez la funcția de procuror șef să se retragă. Păi se poate? Amestec în justiție? Cum poate să dispună un președinte unui cetățean să se retragă de la un concurs? Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul? Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică? E ca și cum ar interveni președintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca națională!

Și când aud jurnaliști care acuză guvernul României că o susține pe Kovesi… Nici nu trebuie să interfereze guvernele cu un concurs tehnic. Aud acum un liberal neinformat care spune că este o funcție pentru România! Alo! Este o funcție pentru Europa!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.


Fanatik.ro


BREAKING NEWS! Lovitura COLOSALA data de Kovesi! E ca si REZOLVAT totul!


Fanatik.ro


BREAKING NEWS! Alexandra Stan, ACCIDENT rutier! Ce i-au facut autoritatile cand au vazut-o


Stirile PRO TV


Mădălina Ghenea a întors toate privirile în vacanță. Bărbatul care a însoțit-o. FOTOSursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns