Marea Britanie, tot mai polarizată din cauza impasului politic

Votanții din Marea Britanie au început să ia poziții tot mai extreme în ceea ce privește despărțirea Regatului Unit de Marea Britanie, uitând de calea de mijloc, arată un sondaj comandat de Politico.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Studiul sugerează că votanții, care sunt frustrați de impasul politic cauzat de Brexit și de eșecul înregistrat atunci când a fost vorba ca Marea Britanie să părăsească UE în martie, și-au pierdut răbdarea de a mai căuta un acord. Practic, sprijinul față de o nouă amânare a Brexitului s-a destrămat, iar respondenții se împart acum în două tabere extreme: cei care doresc o ieșire din UE fără acord și cei care merg pe varianta rămânerii.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

Rezultatele au indicat că noul premier al Regatului Unit se va bucura de și mai puțină înțelegere din partea laburiștilor și a liberal-democraților, comparativ cu succesoarea sa. Trebuie remarcat că viitorul lider din Downing Street are nevoie măcar de sprijinul unei tabere, astfel încât să-și coaguleze o majoritate funcțională. 

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

În toate cele patru zone studiate din arhipelag, respondenții au explicat că, indiferent cine va câștiga cursa internă dintre Boris Johnson și Jeremy Hunt, șansele vor fi mai mici să voteze cu Partidul Conservator. Doar membrii Partidului Brexit ar putea fi tentanți să voteze cu formațiunea de guvernământ dacă premierul ales va fi Boris Johnson.

Chiar și așa, o veste reconfortantă pentru conservatori este aceea că, atât Boris Johnson, cât și Jeremy Hunt se bucură de mai multă simpatie decât principalul adversar din opoziție, liderul laburiștilor, Jeremy Corbyn.

Studiul a cuprins 3.066 de respondenți și s-a desfășurat între 21 iunie și 15 iulie. Cu o rundă de alegeri anticipate care pare să fie singura cale posibilă de a ieși din impas, peisajul politic din Marea Britanie pare tot mai polarizat. Găsirea unui compromis în ceea ce privește Brexit pare să fie mai dificilă decât era cu doar câteva luni în urmă. Acestea fiind spuse, viitorul premier al Regatului Unit va avea o misiune foarte dicilă în găsirea unui consens.Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns