Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei rubricii Vremea de la Pro TV: „Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă”


Magda Pălimariu va împlini curând 41 de ani și arată splendid! Are o siluetă de invidiat și multă lume se întreabă care sunt secretele ei. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu se ferește și vorbește deschis despre ce o ajută să se mențină în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu va împlini o vârstă de care multe femei se tem din mai multe puncte de vedere, dar în primul rând din cauza siluetei. Din acest punct de vedere, prezentatoarea care ne aduce veștile despre vreme nu are niciun motiv să își facă griji.

Arată extrem de bine, iar trecerea timpului nu a lăsat nicio urmă nici pe chipul și cu atât mai puțin pe trupul său.

Citește și: Momente terifiante pentru nepoata lui Michael Jackson! A fost înjunghiată de șapte ori de o vecină.Motivul atacului, în plină stradă

Magda pare să fi moștenit o genă bună, dar a avut întotdeauna grijă să se întrețină. Nu ține diete exagerate, pentru a se înfometa, însă nici nu exagerează cu alimentele sau obiceiurile care știu că nu îi fac bine: ”Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă. Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă”, a precizat Magda Pălimariu pentru Libertatea.

Citește și: Drama neștiută a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a avut mult de suferit în copilărie:„Dacă le fac o vină părinților mei, aceea este că au acceptat să le fie bătut copilul”

Magda Pălimariu adoptă diete disociate pentru a slăbi

În urmă cu câțiva ani, Magda Pălimariu susținea că cel mai des optează pentru diete disociate atunci când vrea să scape de câteva kilograme.

”Alimentele care îmi plac cel mai mult sunt sărace în kilocalorii. Preferatele mele sunt fructele, salatele proaspete, preparatele din pui, pește și fructele de mare. Încerc să mă mențin în formă printr-un stil de viață cât mai echilibrat, fară excese, bazat pe o alimentație sănătoasă, mereu susținută de exerciții fizice zilnice. În ceea ce privește regimul de slăbit, trebuie să recunosc că nu am fost niciodată adepta dietelor drastice, în schimb regimul disociat dă rezultate excelente atunci când vreau să scap de câteva kilograme. Poți să mănâci oricât vrei, doar că trebuie să mănânci alimentele separat, să nu le combini și, bineînțeles, să alternezi dieta cu sport”, susținea Magda pentru Gândul.

Citește și: Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a însurat niciodată:„Trebuie să alegi la un moment, să nu faci rău unei familii…”

În ceea ce privește ultimele luni și mai ales, perioada de stare de urgență, Magda a încercat să se aranjeze singură. Cu machiajul s-a descurcat de minune, însă a întâmpinat probleme la capitolul hairstyle, motiv pentru care nu s-a sfiit să poarte peruci.

”De la începutul stării de urgență am preferat să am grijă singură de mine. Pentru că au fost luate măsuri și se lucrează în continuare în siguranță la make-up și hair, am preferat să mă ocup, pentru o perioadă, singură. Mă machiez singură, dar la coafat… nu îmi reușește întotdeauna, așa că am preferat să mai port și peruci. Putem spune și că i-am oferit părului câteva săptămâni de respiro”, a mai menționat Magda Pălimariu.

Citește și: Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Asistenta TV a dezvăluit motivul cu lacrimi în ochi:”E sub demnitatea mea umană…”

Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei rubricii Vremea de la Pro TV: "Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă"Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei rubricii Vremea de la Pro TV: "Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă"

Sursa foto: FacebookSource link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns