Liviu Pleșoianu, reacție virulentă după ce Tăriceanu a vorbit despre intrarea lui Ponta la guvernare: `Mi se pare pur și simplu dizgrațios și revoltător` 

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îi dă o replică dură lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a declarat că intarea la guvernare a Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, ar fi o idee foarte bună. 

Într-o postare virulentă pe Facebook, Pleșoianu califică această propunere drept ”dizgrațioasă și revoltătoare”. 

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

”Domnul Tăriceanu îl vrea pe Ponta le guvernare și i s-ar părea, spune apăsat „o soluție FFFOARTE bună”. …Doamne, ferește!

Mi se pare pur și simplu dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Ponta! În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”…”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook. 

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns