Lili Sandu s-a îngrășat 18 kilograme în timpul sarcinii. Cum arată vedeta acum. „Nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine”

Lili Sandu este însărcinată în 8 luni și va deveni pentru prima oară mamă, la 40 de ani. Vedeta trăiește fiecare moment cu bucurie și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Artista a postat un mesaj pe contul de Instagram, unde a dezvăluit câte kilograme a acumulat până acum, în sarcină.

„El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: ‘Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?’”, a scris Lili pe Instagram, referindu-se la o discuție pe care a avut-o cu iubitul ei, Silviu Țolu.

Recent, vedeta a fost și la ecograf și a împărtășit bucuria cu fanii de pe contul de socializare.

„Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită. Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie.

Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”, a scris Lili Sandu.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns