Lili Sandu n-are unde să facă nunta: toate localurile sunt ocupate! „Ori găsim un cort, ori mai așteptăm”

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de 4 ani și au demonstrat că vârsta – el e mai tânăr decât ea cu 12 ani – nu este un impediment în relația lor. Cererea în căsătorie a avut loc la sfârșitul lunii mai, la Istanbul, locul unde a debutat povestea lor de dragoste.

Lili Sandu a primit inelul și cererea în căsătorie la sfârșitul primăverii,
chiar de ziua ei de naștere, în timp ce era în vacanță la Istanbul, locul unde
ea și Silviu s-au cunoscut în urmă cu 4 ani.

Vedeta și iubitul ei sunt nevoiți să se înarmeze însă cu răbdare în ceea ce privește marele eveniment din viața lor, întrucât localurile pentru petrecerea de nuntă sunt deja antamate, iar ei s-au trezit puși în situația de a se reorienta.

„Nunta va fi undeva anul viitor, pentru că, sinceră să fiu, totul era ocupat. Acum am înțeles că se închiriază sălile cu 2-3 ani înainte! Ori găsim un cort, să facem la Tulcea, la mine acasă, ori mai așteptăm”, a declarat, pentru Libertatea, Lili Sandu.

Au mai multe variante de nași

Nu numai găsirea locației potrivite este o adevărată bătaie de cap pentru cei doi îndrăgostiți, ci întreaga organizare a evenimentului, care e destul de minuțioasă.

„Ne-am interesat de locații, dar clar avem nevoie de pregătiri, pentru că eu nu am știut că sunt atât de multe lucruri de pus la punct. Vrem să iasă un eveniment frumos, eu sunt genul care și-ar dori o nuntă intimă, undeva la malul mării, dar Silviu nu, și atunci am căzut la mijloc. Avem câteva opțiuni de părinți spirituali”, a conchis viitoarea doamnă Țolu.

Video: Alexandru Grigore/ Foto: Dumitru Angelescu

Post-ul Lili Sandu n-are unde să facă nunta: toate localurile sunt ocupate! „Ori găsim un cort, ori mai așteptăm” apare prima dată în Libertatea.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns