Lavinia Pârva și-a pus silicoane. Cum arată artista acum

După ce și-a mărit buzele, Lavinia Pârva și-a pus silicoane.
Artista și-a arătat noul decolteu pe una dintre rețelele de socializare.

În una dintre cele mai recente fotografii postate de vedetă pe contul său de socializare se poate observa că poartă o bustieră specială. În general aceste bustiere sunt purtate după operația la sâni și sunt recomandate de medici, scrie VIVA!

Lavinia Pârva a trecut prin mai multe schimbări în ultima perioadă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a mărit buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor, iar acum și-a pus silicoane.

Lavinia Pârva susține că nu și-a făcut nicio operație
estetică

După ce fanii au observat o schimbare la forma buzelor, dar
și a sprâncenelor artistei, Lavinia Pârva a simțit nevoia să tranșeze
lucrurile, menționând că nu a apelat la bisturiul chirurgului, ci doar la
intervenții minim invazive.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase. Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină.

Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns