Laura Cosoi a vorbit deschis despre căsnicia ei
Laura Cosoi va deveni mămică de fetiță pentru a doua oară, căci aceasta mai are puțin și naște. Vedeta are o căsnicie superbă de cinci ani cu partenerul ei, Cosmin.
Laura Cosoi, detalii despre căsnicia ei
Cei doi se cunosc de 17 ani și și-au întemeiat de la căsnicie o superbă familie, bucurându-se de fetița lor, Rita, dar în curând și de alt bebeluș ce se va naște în scurt timp, Laura Cosoi fiind pe ultima sută de metri cu a doua sarcină.
„Noi suntem împreună de 8 ani. Suntem căsătoriți de 5, avem un copil de 2 și unul pe drum. Lucrurile s-au legat foarte frumos între noi. Ne știm de mult timp, sunt deja 17 ani de când ne cunoaștem. Am fost prieteni la început și apoi am devenit un cuplu.”, a declarat Laura pentru publicația Click!.
Deși trăiesc o superbă poveste de dragoste și și-au întemeiat familia dorită, Laura recunoaște că mai există din când în când și momente de tensiune între ei, ca în orice cuplu.
„Cred că am nimerit unul în viața celuilalt la timpul potrivit – timingul mi se pare foarte important – și suntem o echipă, parteneri, suntem soț și soție. Există și momente de tensiune, dar sunt atât de puține, încât sunt nesemnificative în comparație cu fericirea de a avea o familie și a lucra împreună să funcționeze, să avem grijă unul de celalalt ca soț și sotie, să ne protejăm, să ne ținem în brațe.”, a spus ea.
Cât despre cartea ei, ‘Papă tot’, vedeta recunoaște că a introdus acolo și câteva secrete cu privire la călătoria lor în ceea ce privește sarcina, cât și ‘meseria’ de părinte.
„Încercam astfel să îi dam Ritei un exemplu și de soț și sotie, nu doar de părinți. Dar despre asta am povestit în prefața cărții „Papă tot”. Este de fapt un jurnal, începând cu sarcina, nașterea naturală, alăptarea, diversificarea, ce iei cu tine când călătorești cu un copil și cu animalul de companie, adică toate temele importante din viața noastră.”, a mai adăugat vedeta.

The post Laura Cosoi a vorbit deschis despre căsnicia ei appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns