Iulia Albu își caută bonă. Ce condiții trebuie să îndeplinească aceasta. „Te aștept cu drag, de preferat înainte să cadă dressingul pe mine”

Iulia Albu a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește prietenilor virtuali că are nevoie urgentă de o bonă, care să o ajute la treburile casnice.

Vedeta a ținut să precizeze în mesaj că are nevoie de o persoană ordonată, care știe să gătească. Iulia îi roagă pe cei interesaţi să-i trimită mesaj în privat, pe conturile de socializare.

„Ajutor! Am nevoie de domnișoară/doamnă pentru postul de bonă pentru copil, câteodată și pentru mine 😂  Fișa postului:  1. Obsesie pentru Curățenie și ordine care mie îmi lipsește total  2. Să îți placă copiii, în caz că mă hotărăsc să mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum să nu o iubești din prima clipă 3. Abilități gătit mâncăruri tradiționale românești și negresă 4. De preferat cu permis sau deschidere spre a îl obține 5. Locația metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine  Ofer contract de muncă și salariu negociabil. Te aștept cu drag, de preferat înainte să cadă dressingul pe mine”, a scris Iulia Albu pe Facebook, potrivit Spynews.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns