Italia alerta Coronavirus ! Ultimile reguli : 2 metri distanță, fără strângere de mână și vârstnici acasă !

Prim Ministrul Italian Conte a transmis Ministerului Sănătății recomandările pentru a fi adresate „tuturor italienilor”: persoanele în vârstă acasă, evitând locurile aglomerate. Cei care au febră trebuie să rămână acasă chiar dacă nu au suspiciunea că au contractat Covid-19

Menținerea unei distanțe de cel puțin doi metri, salutându-se reciproc de departe, fără sărutări, îmbrățișări sau strângeri de mână, evitând locurile aglomerate, cei care au febră trebuie să rămână acasă chiar dacă nu au suspiciunea că au contractat virusul. Acestea sunt „recomandările” care trebuie adresate „tuturor italienilor”, trimise de comitetul științific-tehnic dorit de premierul Giuseppe Conte Ministerului Sănătății pentru a încerca să conțină infecția de la Covid-19.
Printre regulile de comportament pe care oamenii de știință le sugerează cetățenilor din toată Italia se numără și cea a împiedicării persoanelor în vârstă să plece de acasă – dacă nu din motive strict necesare – pentru că sunt subiecte fragile și, prin urmare, mai expuse riscurilor (în Lombardia, aceeași regulă se aplică celor peste 65 de ani). În momentul de față, comitetul nu a extins cele două „zone roșii”, chiar dacă a specificat președintele Institutului Superior de Sănătate Silvio Brusaferro – „evaluăm această oportunitate pe baza unor criterii epidemiologice, geografice și de fezabilitate ale măsurii. Analizăm cu Lombardia cu mare atenție asupra cazurilor noi pentru municipalitățile din centura din Bergamo și analizăm datele de incidență și pe baza ratelor de reproducere a virusului „.

Decizia de extindere a zonei de comportament care trebuie luată pentru a limita expunerea la transmiterea coronavirusului în Italia a fost luată, de asemenea, având în vedere situația actualizată marți 3 martie la ora 18:00 – oferită de comisar și șeful protecției civile Angelo Borrelli – asupra persoanelor infectate, a celor vindecați și a celor care au murit.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns