Ioana și Ilie Năstase își mai doresc o nuntă! Unde va avea loc evenimentul
În urmă cu ceva vreme, Ioana povestea că este gata să divorțeze de fostul tenismen, însă, acum aceasta s-a răzgândit și a făcut nunta cu Ilie Năstase.
Ioana și Ilie Năstase își mai doresc o nuntă într-o locație inedită
Cei doi s-au căsătorit religios pe 6 iunie și au lăsat în spate toate certurile, iar acum sunt gata de o a doua nuntă, ce va avea loc într-o locație cu totul neobișnuită.
„Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni.”, a declarat Ioana în exclusivitate pentru Ok Magazine!
Cât despre nunta ce abia a avut loc, aceștia au organizat un eveniment discret, restrâns, pentru a putea petrece clipele emoționante alături de cei apropiați.
„Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni.”, dezvăluia Ioana pentru ‘Antena Stars’.
Cât despre motivul pentru care nu au mai divorțat, aceasta a povestit că Ilie a făcut un gest romantic, iar cei doi au decis să lase în trecut toate neînțelegerile și să o ia de la capăt.
„La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu.”, a povestit ea.
„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a mai spus Ioana Năstase zilele trecute.„, a adăugat Ioana.

The post Ioana și Ilie Năstase își mai doresc o nuntă! Unde va avea loc evenimentul appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns