Interviu exclusiv: Fabuloasa Alina Tănasă vorbeşte despre botezul băieţelului Leon Toma şi cum e viaţa în trei!
Alina Tănasă ne povesteşte în exclusivitate despre emoţiile pe care le-a trăit la botezul micuţului Leon Toma, cine le-a fost alături şi cum s-a schimbat viaţa ei de când a venit pe lume băieţelul său.
 
Verdict.ro: Alina, cum este viaţa în trei, de când a apărut şi micuţul Leon Toma în familie?
Alina Tănasă: Sunt mai fericită şi mai obosită decât am fost vreodată! :)) Asta pe scurt. Încerc să fac tot ce făceam şi înainte şi trag destul de mult de mine. Dar e minunat să-l văd cum creşte şi să mă bucur în fiecare zi de zâmbetul lui. Dragoş mă ajută şi mă încurajează şi e un suport important pentru mine.
Verdict.ro: Micuţul tocmai ce a fost botezat. Alături v-au fost cei mai buni prieteni, Diana Enciu si soţul ei. Cum a fost evenimentul, având în vedere restricţiile din această perioadă de pandemie?
Alina Tănasă: Am avut un botez superb. Sunt aşa încântată! A fost extrem de mic. Noi şi naşii, Diana şi Cristian plus părinţii mei şi ai lui Dragoş. Evenimentul l-am făcut la Zabola şi cu siguranţă nu puteam alege o locaţie mai frumoasă. A fost un vis efectiv. Bebe a fost tare cuminte. Sunt tare mândră de el!
Verdict.ro: Cum se împacă statutul de mamă cu cel de influencer având în vedere că ambele sunt full time job?
Foto Credit www.mathezoltan.com
Alina Tănasă: Nu-i deloc uşor, dar încă rezist. Vreau să le fac pe ambele bine şi câteodată clachez. Mă ajută Dragoş şi Diana să mă resuscitez :)) Oricum ambele job-uri îmi plac la nebunie şi sunt fericită. Oricum treaba aia că viaţa după bebe nu va mai fi la fel e reală. Relaxarea e destul de greu de găsit … Merg la masaj din când în când şi acolo reuşesc să mă mai relaxez dar nu 100 %.
Verdict.ro: Cine petrece cel mai mult timp cu micuţul Leon Toma şi ce provocări aţi întâmpinat?
Alina Tănasă: Eu, normal. Fiecare zi e o nouă provocare. Mă joc mult cu el. În fiecare zi mă surprinde cu câte ceva. E magie pură. Drumurile cu maşina sunt cu emoţii, dar o scoatem la cap. Ne şi place să ne plimbăm
Verdict.ro: Vreau să îmi povesteşti un pic şi despre proiectele tale în viiitorul apropiat pe plan personal şi profesional?
Alina Tănasă: Niciodată nu mi-am făcut mari planuri. Mereu mi-a fost frică de planuri. Pe plan personal e stept by step în fiecare zi. Pe plan profesional ne gândim la nişte proiecte noi şi suntem în lucru cu câteva idei. Sperăm  să implementam curând – eu şi Diana, normal – şi să vă anunţăm
Foto Credit www.mathezoltan.com
Pentru mai multe imagini de la botezul micuţului Leon Toma accesează galeria foto!
Imaginile au fost realizate de www.mathezoltan.com
Vezi contul de Instagram al Alinei Tanasă AICI

The post Interviu exclusiv: Fabuloasa Alina Tănasă vorbeşte despre botezul băieţelului Leon Toma şi cum e viaţa în trei! appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns