Interviu de senzație imediat după nuntă

Andreea Bălan s-a căsătorit, iar alături i-a fost și prietena și colega Andreea Antonescu. Chiar în ziua cea mare Antoneasca a ținut să îi transmită câteva cuvinte frumoase miresei. 

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

„Așa spun eu că sunt prietenii, atunci când au nevoie, sunt alături de tine. Așa am considerat eu. Noi totuși suntem prietene foarte bune. În viața personală e un copil, e o drăgălașă, sinceră să fiu, o iubesc mai tare atunci când suntem acolo, în familie.”, a spus Andreea Antonescu, scrie spynews.ro. 

Andreea Bălan a declarat că Andreea Antonescu i-a fost alături mai mult în perioadele grele din viața sa și spune că asta e, de fapt, o prietenie adevărată. 

„Înseamnă foarte mult pentru mine deoarece Andreea a fost alături de mine pe tot parcursul vieții mele, în cele mai dificile momente. În puținele dăți când a fost bine a fost alături de mine, iar astăzi este la fel, mai mult la greu a fost. Până în ultima clipă am vorbit despre spectacole, ăsta e defectul meu, sunt perfecționistă. Important e că am oameni alături de mine.”, a spus și Andreea Bălan. Sursa Articol

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns