#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 21-28 iunie
Iată că a venit timpul în care ne putem bucura de zile nesfărșite la plajă, de seri cu prietenii și ținute cât mai ușoare și colorate. Vedetele noastre deja se bucură de vară și mereu ne uimesc cu activitățile lor, dar și anunțurile frumoase. Dacă vrei să vezi ce au mai făcut celebritățile tale favorite, iată ce a fost interesant în ultima săptămână, pe Instagram.
#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 21-28 iunie
Alina Ceușan va deveni mămică în curând, iar toată lumea a stat cu sufletul la buze pentru a afla ce va avea aceasta, fetiță sau băiețel. Iată că vedeta a dezvăluit în sfârșit ce sex va avea bebelușul ei, povestind că în viața ei o să ajungă un minunat băiețel.

 

View this post on Instagram

 
I was ready to give up my crown, but it seems like I’m still the only queen in the house It’s a boy! And we’re both on the cover of @elleromania July Issue rocking @teilor_finejewellery diamonds. The magazine features a special inteview about the pregnancy & some beautiful photos with me and @raultisa – you can find it starting June25th at every press point in the country. Love, A. Big thanks to @domnicamar & @licapopescu, @christiantudose & Teilor team @mecloudy @alexmilitaru.ro, @halucian and @teo_iu for the help! Makeup by me, hair by @raultisa.
A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on Jun 24, 2020 at 6:13am PDT

A avut loc BET Awards, primul eveniment de așa mare anvergură ce a fost ținut online. Deși ceremoniile virtuale reprezintă un nou teritoriu, le-am putut vedea pe unele dintre cele mai iubite vedete acceptând premii, dar și făcându-ne câteva surprize.

 

View this post on Instagram

 
I put something very special together for ya’ll. See you tomorrow at 8pm ET @betawards
A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on Jun 27, 2020 at 4:43pm PDT

Justin Bieber a fost acuzat de hărțuire sexuală pe o platformă online, iar acesta a decis să facă lumină cu privire la acuzații și să demonstreze că povestea nu este adevărată. Mai mult, artistul a cerut 20 de milioane de dolari pentru defăimare.

 

View this post on Instagram

 
Justin Bieber has filed a $20 million defamation lawsuit against two women for „falsely” leveraging sexual assault claims against him on social media. Link in bio for the full story. (: Getty)
A post shared by E! News (@enews) on Jun 26, 2020 at 7:31am PDT

Emma Roberts este însărcinată! Aceasta așteaptă primul copil cu Garett Hedlund. Cei doi au început o relație imediat după despărțirea vedetei de logodnicul ei, Evan Peters, însă, la început, mai multe surse povesteau că nu este ceva serios între ei.

 

View this post on Instagram

 
A baby is on the way for #EmmaRoberts and boyfriend #GarrettHedlund, multiple entertainment outlets are reporting. Link in bio for more on the story. (Photo: Getty Images).
A post shared by B98.5 (@b985fm) on Jun 29, 2020 at 6:18am PDT

The post #Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 21-28 iunie appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns