#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 15-21 iunie
În timp ce ne bucurăm de căldură și putem în sfârșit să îi vedem pe cei dragi, să savurăm o cafea la un pub sau să ne plimbăm din nou, vedetele noastre nu se lasă nici ele mai prejos și revin în forță privind evenimentele importante din viața lor. Avem botezuri, zile de naștere, dar și evenimente oficiale, putând în sfârșit să vedem fotografii noi făcute outdoors. Iată ce a fost interesant în ultima săptămână, pe Instagram:
#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 15-21 iunie
Familia Regală s-a întors la evenimentele oficiale! Deși în ultima vreme aceștia s-au ocupat de tot ce au putut prin apeluri video, acum, a venit vremea să îi vedem pe Prințul Charles și pe Camilla la un nou eveniment, bineînțeles, respectând măsurile de distanțare socială.

 

View this post on Instagram

 
“They are Britain at its best.” The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall today visited Gloucestershire Royal Hospital and thanked key staff who have been working on the frontline of the COVID-19 pandemic. Their Royal Highnesses spoke to a range of healthcare professionals including clinicians, volunteers, junior doctors and members of the domestic team. During the socially-distanced visit, The Duchess said: “There is nothing like being able to thank the NHS staff face-to-face even if the choreography is a little bit different! They are Britain at its best.” The Prince also praised the “marvellous cooperation” of all involved. PA
A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Jun 16, 2020 at 6:41am PDT

Prințul William a împlinit 38 de ani! Acesta a fost sărbătorit într-un mod specific de către soția sa, Kate Middleton, printr-o fotografie inedită ce îl înfățișează alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ducesa și-a luat rolul de fotograf în serios și îi surprinde pe membrii familiei sale în ipostaze adorabile de fiecare dată.

 

View this post on Instagram

 
The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new picture of The Duke with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis ahead of The Duke’s birthday tomorrow. The picture was taken earlier this month by The Duchess.
A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 20, 2020 at 2:30pm PDT

Kristen Stewart, declarată actrița deceniului, tocmai a primit un rol uriaș pentru o viitoare peliculă. Aceasta o va juca pe Prințesa Diana într-un film ce se va concentra pe unele controverse din viața acesteia, mai precis pe un moment în care Diana punea sub semnul întrebării căsnicia cu Charles.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Pablo Larraín (@pablofabula) on Jun 17, 2020 at 1:26pm PDT

Fabuloasa Alina Tănasă și-a botezat micuțul, pe Leon, într-un cadru de poveste, alături de cei dragi. Vedeta a devenit pentru prima oară mămică și a sărbătorit botezul emoționant în stilul propriu, prin fotografii inedite, alături de prietena ei, Fabuloasa Diana Enciu.

 

View this post on Instagram

 
Good morning! Scriu postarea din masina. Am reusit sa ne mobilizam si sa plecam. Bebe a adormit asa ca am putina liniste :)) Mergem spre @zabolaestate si maine o sa-l botezam pe Leon acolo. Sunt asa emotionata. O sa fie un botez mic in 9 persoana ( asta pt ca @blagaevents aka Alexandra o sa fie si ea acolo mare noroc mare). @sutieden_edensweets o sa ne pregateasca un candy bar si o sa ma pot bucura si eu de dulce vegan:)) Yyyeeyyy! Va pupam si ca tin la curent cu tot promit!! Ne vedem pe Story! Foto @newbornportraiture_a.velican #fabulousmuses #perfectulumami #leontoma #fabuloasele #locdebine
A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina) on Jun 15, 2020 at 1:01am PDT

The post #Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 15-21 iunie appeared first on Verdict.ro.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns