INSTASTORY | Nicoleta Luciu a ajuns din paginile revistei Playboy, casnică la Miercurea CiucPeste câteva zile, pe 12 septembrie, Nicoleta Luciu împlinește 39 de ani. Da, e vorba de fosta Miss România, care la începutul anilor 2000 era văzută drept cea mai sexy vedetă de la noi! Aceeași care a pozat în repetate rânduri în Playboy, a defilat pe podiumuri, a cântat – singură sau alături de Anca Florescu, în Laguna – și a jucat în telenovele. Azi, bruneta cu bust impresionant și-a cam încheiat cariera. E casnică, la Miercurea Ciuc, unde soțul ei, Zsolt Csergo, are afaceri, și își crește cei patru copii.

Fostă actriță, cântăreață și prezentatoare TV

Nicoleta a avut un număr-record de apariții în Playboy – șase, iar în perioada de glorie a telenovelelor românești, era abonată la serialele produse și difuzate de Acasă TV. A jucat în „Inimă de țigan”, „Regina”, „Lacrimi de iubire”, „Aniela”, „Iubire ca în filme” și „Iubire și onoare”. Deși s-a lansat ca model, această activitate a devenit secundară de-a lungul timpului. La „Vocea României” a fost coprezentatoare un sezon, alături e Pavel Bartoș.

Post-ul INSTASTORY | Nicoleta Luciu a ajuns din paginile revistei Playboy, casnică la Miercurea Ciuc apare prima dată în Libertatea.Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns