Închisoare pentru românul care şi-a ucis fosta iubită în ItaliaŞtefan, un român de 48 de ani, a fost condamnat la 16 ani în Italia, fiind găsit vinovat de uciderea Monicăi, o româncă de 37 de ani cu care a avut o relaţie.

Tragedia s-a petrecut în septembrie 2008, când Ştefan a împuşcat-o pe Monica de două ori, a incendiat cadavrul, l-a urcat într-o maşină şi a împins maşina într-un râu din Italia.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Gazzetta del Sud, Ştefan şi Monica au avut o relaţie, însă femeia nu a fost de acord cu dezvoltarea acesteia.

În schimb, pentru a asigura un trai cât mai bun copilului ei, Monica a acceptat să se mărite cu un pensionar italian de 70 de ani.

Ştefan ar fi ucis-o pe Monica în 8 septembrie 2008. Soţul femeii a raportat dispariţia acesteia, iar trupul neînsufleţit a fost descoperit după aproape o săptămână.

Ştefan a fost arestat prima dată în mai 2010. A fost condamnat iniţial la 24 de ani de închisoare, însă magistraţii de la Curtea de Apel l-au achitat.

Procurorii au prezentat noi probe, astfel că magistraţii de la Curtea de Casaţie au desfiinţat primele două decizii şi au stabilit, definitiv, condamnarea românului la 16 ani de închisoare.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns