Incendiu pe șantierul unde este reconstruit palatul regal din BerlinInformațiile legate de acest incendiu au apărut pe contul de Twitter al Serviciului de pompieri din Belin, dar și al Poliției locale.

Potrivit celor două surse, fumul care s-a putut vedea în centrul orașului provine provine de la arderea unor materiale de construcţii şi a două boilere de bitum. că 

O fotografie postată de Serviciul de pompieri pe Twitter arăta un fum negru care se ridica în fața intrării în noul palat, provenit dintr-o zonă de construcție din afara căii principale de acces a clădirii.

Poliția din Berlin susține că nu există niciun indiciu potrivit căruia incendiul ar fi fost declanșat în mod deliberat, precizând că anchetatorii vor analiza cauza care a dus la izbucnirea incendiului imediat după stingerea acestuia.

Construcția palatului a început în anul 2012. Clădirea, care va găzdui un muzeu și un centru cultural, urmează să fie deschisă publicului mai târziu în acest an.

Costurile construcției s-au ridicat la 644 de milioane de euro (699 de milioane de dolari) față de estimările inițiale de 552 de milioane de euro, banii fiind alocați în cea mai mare parte prin intermediul fondurilor federale.

Source link

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns